• Gevel 2014 Innovatie Plein
  • Gevel 2014 Innovatie Plein
project
Gevel 2014 Innovatie plein
locatie
Ahoy Rotterdam
client
VNU Exhibitions Europe
datum
Januari 2014
De vakbeurs Gevel is een luilekkerland voor architecten en ontwerpers. Voor deze beurs ontwikkelde Horizon Creative een totaalbeeld, waarbij de beleving van de bezoeker centraal staat voor aanvang beurs en tijdens beurs om zowel voor bezoeker als exposant een optimaal resultaat te realiseren. Naast alle expertise en materialen voor de gevel was ook prominent aanwezig de “Material Xperience”, het innovatieve materialencentrum uit Amsterdam.

Centraal op de beursvloer, op het doorlopende centrale gangpad was het Innovatie Plein te vinden. Hier was ruimte voor de meest recente innovatieve producten en aanbieders van gevel producten. De unieke items stonden op grote sokkels, met boven iedere sokkel een grote lampenkap.

Naast het ontwerp van het Innovatie plein werden ook het logo en campagnebeeld, het speciale Gevel Theater, de Gevel Expo, de Bold & Beautiful Awards en de standaard standbouw ontworpen. Als klapstuk werd ook de 60 meter brede gevel van Ahoy Rotterdam voorzien van een motion graphic, als onderdeel van de bewegwijzering.