Bureau in Beeld

Horizon Creative is een veelzijdig creatief bureau gericht op beeld in de ruimste zin van het woord. Wij zijn in staat uw complete huisstijl te ontwikkelen en deze door te voeren in uw on- en offline communicatie uitingen zoals drukwerk, website, speciale presentaties (AV en interactief), campagnes en beursdeelnames. Hierdoor ontstaat een helder en consistent beeld van uw bedrijf in al uw communicatiemiddelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om delen van dit traject door ons te laten invullen.

Naast bovenstaande diensten hebben wij nog een aantal andere specialisaties op het gebied van productontwikkeling en speciale interieurtoepassingen. Bij producten moet u denken aan speciaal meubilair, displays en bewegwijzering. Bij interieurs aan kleinschalige kantoren, winkels, speciale fotopresentaties (muurvullend), aankleding van vergaderruimtes met sfeerbeelden in verschillende technieken, speciale lampen en raamdecoraties.
Onze veelzijdigheid komt goed tot uitdrukking in de vele verschillende projecten die wij realiseren en gerealiseerd hebben. Om onze werkwijze uit te leggen hebben wij deze ingedeeld in een aantal overzichtelijke categoriën. Het komt regelmatig voor dat een project raakvlakken heeft met meerdere van deze categoriëen.

Events

Event

Van individuele stand tot complete beurs, wij bedenken concepten, maken schetsen, ontwerpen en zorgen voor de tekeningen, de offerte aanvraag bij standbouwers, de bouwbegeleiding en oplevering.

Grafisch

Grafisch

Van logo tot gehele huisstijl, inclusief huisstijlhandboek, van flyer tot rapporten en proefschriften. Ons team kan met jarenlange ervaring iedere grafische uitdaging aan. Wij ontwerpen maar kunnen ook ontzorgen bij drukwerk.

Interieur

Interieur

Van wandvullende prints op muren tot complete aankleding van uw interieur, wij zorgen voor een gebalanceerd ontwerp, passend bij uw (huis) stijl of bedrijf. Wij meten in, verzorgen de offerte aanvraag bij reclame toeleveranciers, maken de productiebestanden op, sturen de montage aan en controleren het resultaat.

Signing

Signing

Van tijdelijke bewegwijzering van evenementen, tot complexe routings voor gebouwen, wij denken uit, maken plattegronden, ontwerpen en zorgen voor de tekeningen en de bestekken, de offerte aanvraag bij productie- en montagebedrijven, de begeleiding en oplevering.

Web

Web

Van landingspagina tot volledige website, met verschillende mogelijkheden voor een content management systeem(cms), wij luisteren naar uw wensen, bedenken concepten, maken ontwerpen in lijn met uw huisstijl en zorgen voor de bouw en het vullen van uw website.

Product

Product

Van stoel tot lego maquette, eventueel zelfs ‘live’ gebouwd, wij bedenken en ontwerpen producten, zelf of in opdracht, vaak met raakvlakken in de andere categorieën.

Video

Video

Van animatie en stopmotionfilm tot volledige bedrijfsfilms met storyboard, wij creeën bewegend beeld met toegevoegde waarde voor uw presentatie. Veelal met ons partnerbedrijf Horizon Photoworks.

Visualisatie

Visualisatie

Van idee tot fotorealistische rendering, geanimeerd en met teksten en muziek, wij brengen uw idee naar het volgende stadium in gelikte presentaties die weer gebruikt kunnen worden voor het overbrengen van uw gedachten.