Bepalend in Beeld

In de hedendaagse communicatie wordt beeld nog steeds belangrijker. Het aloude spreekwoord ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’ geldt meer dan ooit. Overal om ons heen worden we geconfronteerd met beeld, waaronder meer en meer bewegend beeld. Er zijn een aantal aspecten bij beeldgebruik die aandacht verdienen om het beeld zo sterk mogelijk over te brengen. Dit zijn creativiteit, verwondering, verbeelding en ontdekking. Hierbij is het belangrijk om nieuwsgierig te blijven en het doel niet uit het oog te verliezen. Door te onderzoeken en te sparren met onze opdrachtgevers komen wij tot concepten en ontwerpen die openstaan voor verdere discussie om uiteindelijk tot een optimaal eindresultaat te leiden.

  • Beeld In 1000 Woorden - Woorden
  • Beeld in 1000 woorden - Beeld

Breder Beeld

Wij bedoelen echter met beeld ook het beeld van een bedrijf zoals dat uitgedragen wordt en gezien wordt door zijn klanten. Dit beeld moet consistent met het verhaal zijn en herkenbaar zijn in alle communicatie uitingen van het bedrijf. Zowel on- als offline.┬áDus grafisch in advertenties en campagnes, maar ook in het gebouw en interieur, in bewegend beeld en op ‘live’ evenementen als beurspresentaties.

Horizon Creative is in staat om onze klanten ‘bepalend in beeld’ te brengen op momenten die belangrijk zijn. Wij geloven in de kracht van beeld, consequent doorgevoerd in alle communicatiemiddelen.