Bouwers in Beeld

Horizon Creative werkt met met een flexibel team. Om in te kunnen spelen op de diversiteit aan disciplines en vragen uit de markt worden er projectteams samengesteld per project. Doordat we allemaal onze eigen specialisaties en werkgebieden hebben kunnen we een breed pakket aan werkzaamheden aan. Door onze nauwe samenwerking vullen we elkaar aan en houden we elkaar scherp. We doen dus niet álles zelf en voor veel uitvoerende werkzaamheden hebben we partners en toeleveranciers, maar wij zijn altijd het aanspreekpunt.

Bij ons zijn de lijnen kort zijn en ben je altijd verzekerd van een persoonlijk aanspreekpunt voor lopende projecten.

Sander Schulp

Sander Schulp

Als ontwerper is het leven nooit saai, alles kan altijd mooier, beter of efficiënter. Sinds de oprichting van Horizon Creative in 1996 heb ik mij dan ook niet verveeld en realiseren we samen vele mooie projecten op vele gebieden.

Bram Vreugdenhil

Bram Vreugdenhil

Art director bij VanBram
Film en motiongraphic specialist. Vertaald het liefst een woord of onderwerp naar beeld. Verder werkzaam als fotograaf bij Horizon Photoworks.

Dennis Menheere

Dennis Menheere

LEGO bouwer pur sang. Jarenlang trouw lid van het Horizon Creative team. Tegenwoordig elders werkzaam als webdesigner, maar altijd in voor een LEGO project of maquette.