• Gevel 2014 Bold & Beautiful Award
  • Gevel 2014 Bold & Beautiful Award
  • Gevel 2014 Bold & Beautiful Award
project
Bold & Beautiful Award
locatie
Ahoy Rotterdam
client
VNU Exhibitions Europe
datum
Januari 2014
De vakbeurs Gevel is een luilekkerland voor architecten en ontwerpers. Voor deze beurs ontwikkelde Horizon Creative een totaalbeeld, waarbij de beleving van de bezoeker centraal staat voor aanvang beurs en tijdens beurs om zowel voor bezoeker als exposant een optimaal resultaat te realiseren. Naast alle expertise en materialen voor de gevel was ook prominent aanwezig de “Material Xperience”, het innovatieve materialencentrum uit Amsterdam.

De Bold & Beautiful Awards is een belangrijke studentencompetitie voor innovatieve gevels, waaraan studenten meedoen van onder andere de KU Leuven en TU Delft. In een serie presentaties met posters en mock-ups, gaan architectuurstudenten de strijd met elkaar aan voor de prijs en de titel van meest grensverleggend gevelontwerp. De presentatie en de opmaak van de posters sluiten aan bij de ontwikkelde identity van Gevel en overige communicatiemiddelen.

Naast het ontwerp van de expositie van de Bold & Beautiful Awards werden ook het logo en campagnebeeld, een foto-expo van DAPh, het innovatieplein, het speciale Gevel Theater en de standaard standbouw ontworpen. Als klapstuk werd ook de 60 meter brede gevel van Ahoy Rotterdam voorzien van een motion graphic, als onderdeel van de bewegwijzering.