• Gevel 2014 Theater
  • Gevel 2014 Theater
  • Gevel 2014 Theater
  • Gevel 2014 Theater
project
Beurstheater
locatie
Ahoy Rotterdam
client
VNU Exhibitions Europe
datum
Januari 2014
De vakbeurs Gevel is een luilekkerland voor architecten en ontwerpers. Voor deze beurs ontwikkelde Horizon Creative een totaalbeeld, waarbij de beleving van de bezoeker centraal staat voor aanvang beurs en tijdens beurs om zowel voor bezoeker als exposant een optimaal resultaat te realiseren. Naast alle expertise en materialen voor de gevel was ook prominent aanwezig de “Material Xperience”, het innovatieve materialencentrum uit Amsterdam.

Hier is het speciale Gevel Theater te zien, een half open theater waarbij de bezoeker tussen de bijna 9 meter hoge kolommen het theater kan binnentreden. In het theater is toch een intieme sfeer gecreëerd met grote hanglampen van dezelfde diameter. Het geheel sluit naadloos aan bij de rest van het beursbeeld.

Naast het ontwerp voor het Gevel Theater werden ook het logo en campagnebeeld, een foto-expo van DAPh, het innovatieplein, de expositie van de Bold & Beautiful Awards en de standaard standbouw ontworpen. Als klapstuk werd ook de 60 meter brede gevel van Ahoy Rotterdam voorzien van een motion graphic, als onderdeel van de bewegwijzering.