Horizon Creative: ruimtelijk maar ook grafisch!

Geplaatst door op 12 juli, 2012 in Grafisch, Signing » Geen reacties

ILT kennisbeurs
Het spiegelbeeld van het “ruimtelijke” Horizon Creative is het grafisch universum: een groot gebied van signalen en tekens in het meestal platte vlak. De klant wil herkenbaar zijn door middel van een op de huid van het bedrijf passend logo en hij wil vaak ook gevonden worden in de chaos van de beelden van alledag. De bewegwijzering dus.

Horizon maakt intrigerende beeldmerken voor organisaties en bedrijven en gaat ook (tijdelijke) bewegwijzering niet uit de weg. Het woord tijdelijk staat er niet voor niets. Evenementen en congressen vinden vaak plaats op lokaties waar de bewegwijzering niet is afgestemd op het evenement. Een actuele op maat gemaakte bewegwijzering is dan de oplossing. De bewegwijzering levert, mits adequaat ontworpen en gemaakt, ook een bijdrage aan de uitstraling van het evenement.

Horizon maakte voor de ILT Kennisbeurs in ‘s-Hertogenbosch zo’n tijdelijk maatpak, compleet met routing vanaf het station, welkomstborden en plattegronden. Niemand had er omkijken naar want alles werd turn key opgeleverd.

Eerder ontwikkelde Horizon Creative de bewegwijzering voor evenementen van Agentschap NL op lokaties als Martini Plaza in Groningen, NBC in Nieuwegein, Chassé Theater in Breda, Jaarbeurs in Utrecht, Evoluon in Eindhoven, WTC in Rotterdam en Burgers Zoo in Arnhem.

Reageer