• Horizon Creative Elektrotechniek 2005 Innovationwalk
  • Horizon Creative Elektrotechniek 2005 Innovationwalk
project
Innovationwalk
locatie
Jaarbeurs Utrecht
client
VNU Exhibitions Europe
datum
Maart 2005
De presentatie van de ETOP Awards is gekoppeld aan de beurs Elektrotechniek in de Jaarbeurs in Utrecht. Als deelnemer aan de beurs kunt u inschrijven als u een nieuw elektrotechnisch product, dienst of systeem op de markt heeft gebracht vóór de vakbeurs Elektrotechniek.

Uw inzending wordt door de jury beoordeeld op zeven onderdelen: Innovatie, duurzaamheid, economisch rendement, wijze van presentatie, technische functionaliteit, ergonomie en vormgeving en originaliteit.

Alle inzendingen die naar het oordeel van de jury voldoen aan de gestelde criteria krijgen de status ‘innovator’. Uit deze ‘innovators’ kan de jury meerdere inzendingen nomineren voor de ETOP Innovation Award.

De presentatie van de ETOP Awards vond plaats in de corridor van Hal 7 naar Hal 12. De presentatie was bedoeld om meer doorloop te genereren tussen de beide hallen. Hiervoor ontwikkelde Horizon Creative een concept met golvende wanden van transparante golfplaat, die vanaf de achterzijde door gekleurde TL buizen werden aangelicht. Deze innovatieve presentatie is gepromoot onder de naam Innovation Walk.