Bouwers in Beeld

Horizon Creative werkt met een vast klein team. Doordat we allemaal onze eigen specialisaties en werkgebieden hebben kunnen we een breed pakket aan werkzaamheden aan. Door onze nauwe samenwerking vullen we elkaar aan en houden we elkaar scherp. We doen niet Ɣlles zelf en voor veel uitvoerende werkzaamheden hebben we partners en toeleveranciers, maar wij zijn altijd het aanspreekpunt.

Bij ons zijn de lijnen kort zijn en ben je altijd verzekerd van een persoonlijk aanspreekpunt en zijn de anderen altijd op de hoogte van de lopende projecten.

Sander Schulp

Sander Schulp

Als ontwerper is het leven nooit saai, alles kan altijd mooier, beter of efficiƫnter. Sinds de oprichting van Horizon Creative in 1996 heb ik mij dan ook niet verveeld en realiseren we samen vele mooie projecten op vele gebieden.

Bram Vreugdenhil

Bram Vreugdenhil

Art director, wat een moeilijk woord zeg… klinkt Visual junkie beter?
Ik vertaal het liefst een woord of onderwerp naar een beeld. Voor een flauwe woordgrap ben je mij dan ook aan het goede adres.
Binnen Horizon Creative houd ik mij voornamelijk bezig met grafische communicatie en animatie. Verder ben ik werkzaam als fotograaf onder Horizon Photoworks en houd ik me graag bezig met film en motiongraphics.

Dennis Menheere

Dennis Menheere

Ik vind het altijd een uitdaging om de sfeer of het beeld wat een organisatie, bedrijf of persoon wil uitdragen te vertalen in allerlei middelen. Vaak begint dit bij de grafische huisstijl welke vertaald wordt naar een ruimtelijke vorm, bijvoorbeeld een beursstand, interieur of product. Ook voor uw website of LEGO-maquette draai ik mijn hand niet om.